torsdag 29 april 2010

Det bor en...

..kackerlacka i vårt badrum, eller rättare sagt det bor en i varje badrum. Den har sitt bo i ett hål vid dörrposten och ibland hinner man se en skymt av den om man stormar in i badrummet utan förvarning. Då är den ute på jakt efter, ja vad äter dom. Hudflagor och gamla tops? En gång fick den en knäpp och hittade inte in in sitt hål. Den sprang omkring i cirklar och dunsade i mina fötter. Hör kommer en bild, en bild på hålet där den bor ( man kan se benen sticka ut).



Oj vad det ska bli kul med besök förresten. Välkomna hem till oss och kackerlackorna, Emma och Emil, Anna, Johan, Ebba och Filip, Gustaf och Helena! Vi ses snart!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Unknown sa...

usch! gamla tops på golvet?! vi kanske inte vill komma längre.. antar att det var det som var meningen, att se hur många som drog sig ur? :) /H&G

Matilda Palm sa...

Hej Helena! Topsen ligger i soptunnan, men jag kan inte se att det skulle hindra en hungrig skalbagge! Kom ändå snälla ni!

Anna sa...

Kackerlackor sa du... nej, inte ens kackerlackor kan få oss att vilja stanna hemma faktiskt. vi längtar sååå mycket nu! Kram
Fast jag gillar verkligen inte kackerlackor...