onsdag 21 november 2007

Iväg vi far...

Nu är lilla familjen frammme i Bangkok, lyxar med trådlöst internet på hoteller. Resan gick över förväntan. Lilla monstret sov i 6 timmar (vi fick väcka honom innan vi landade) och var ledsen max 5 minuter (förutom lite smågnäll stundtals). JAg var aningens orolig att vi skulle ha svårt att söva honom eftersom han är van att sova i sin vagn och dras till sömns. Detta löste sig dock mycjet bra. Den lilla sängen man får låna till små bebisar hängde liksom i en stålram och med lite muskelkraft i fingrarna kunde man få den att gunga precis lagom hårt. Tummen domnade men prinsen somnade som en stock!

De ömma musklerna har vi avhjälpt idag efter en titt på ett massivt shoppingkomplex alldeles i närheten av hotellet. 8 våningar av en blandning mellan Ullared och åhlens. Mycket najs! Fötterna blev dock trötta och fick sig en timmes knåd av en söt liten thailändska med hårda nypor... Skönaste massagen (hm, förutom din Karin!) jag någonsin fått (och billigaste, 40 spänn). Edgar vaknade i halvtid och fick mat under tiden (skönaste ammningen oxå...). När middagen var avklarad fick han sitta hos resten av massöserna som pep av förtjusning! Arvid låg en trappa upp och fick sin lekamen behandlad med thaimassage (enligt uppgift mycket skönt men annorlunda, mycket böj och bänd).

På tal om att pipa av förtjusning... Jag visste av egen erfarenhet att barn är poppis i thailand, att man får gå före i passkontroller och liknande, men av någon anledning trode jag att folk i bangkok hade sett nog med tjocka små bleka barn att de skulle ha blivit lite blasé. Icke sa nicke, alla och jag menar alla ler brett när Edgar närmar sig, man drar i kompisar så att de ska få sig en titt, man kniper mjukt i hans små fötter man klappar i händerna så att han ska titta dit. Pojkar som flickor, butiksbiträden som poliser... Detta innebär ju att Arvid oich jag går och ler hela tiden, stolta som tuppar över att Edgar får uppmärksamhet (att alla barn får detsamma bekommer oss inte det minsta!). Thailand är mysigt!!

Lite bilder...
På väg till ArlandaEdgar tar sig en lur på flygplatsen, mycket folk och stök, därav handen...Edgar och Arvid är coolast på planet!Ah... flygplansmat är gött!!...sen sover Edgar sött!Nu är det natt i Bangkok, Arvid och jag slöar i sängen och vi hoppas att Edgar förstår att i Thailand sover man natt 6 timmar tidigare än i sverige, håll tummarna för 9 timmars sömn!

Natti natti

1 kommentar:

Jenny sa...

Åh, cooola Edgar! Håll nu tummarna för vår lägenhetsförsäljning. Det går sådär...(hjälp!). KRamar från Jenny, Erik o Anton