måndag 24 november 2008

lite bilder...
lite bilder...

Så kom dom nu äntligen…

Efter tre och en halv timme på flygplatsen efter att mitt plan hade landat (ingenting mot Arvid och Edgars dryga 20 timmar på väg hit) så kom dom in genom dörrarna, vagnen i ena handen och edgar händandes över den andra. Dom var precis så vackra och fina som jag minns dom! Edgar såg totalt förvånad ut när han såg mig och arvid fick leda honom i handen fram till mig. Han sprang ett par steg och sen kramades vi, och kramades och kramades och pussades! Underbart!! Flyget hade gått fin fint, Edgar hade gillat läget och ätit och sovit ungefär som han brukar. Arvid verkade rätt trött dock, men det är helt förståligt efter två veckor som ensamstående, dock barnvaktad ett par dagar, och ett dygns resande… Härligt härligt att dom är här!!

tisdag 18 november 2008

Måste bara...

Visa två bilder på coola kusiner!!

Snart är dom här...

Snart kommer mina pojkat till Indien. Som jag har längtat!! Här kommer finnas lite bilder och text om Edgars resa. Vi kommer visa hur han pallar värmen, vad han tycker om stark mat och varm sand, alla lukter och ljud, motorcyklar och kossor. Indien helt enkelt...

Skicka en tanke till Arvid som ska palla med hela resan (blir väl sisådär 20 timmar totalt) själv efter en massa dagar som ensamstående pappa, phew... Russin och kex, russin och kex, böcker och röda hund!


Här är senaste bilden på Edgar... fotad av mormor!